HABITACIONS

Can Seuba és una casa unifamiliar de principis del segle XV. Situada al centre del casc antic de Rellinars,
té dues entrades: una pel carrer Emili Riera i una pel carrer Raval Seuba.

La casa té tres plantes, que sumen un total de 390m2. Disposa de dues sales d’estar: una a la planta baixa amb llar de foc,
i l’altra a la planta que dóna accés a la terrassa des d’on es pot gaudir de vistes espectaculars.
Sempre que el temps ho permet, l’esmorzar se serveix en aquesta terrassa assolellada.

Pel que fa a l’organització dels dormitoris, compta amb 2 habitacions amb llit doble, 2 habitacions amb dos llits individuals,
una habitació triple i una altra amb quatre llits individuals. Té un total de sis sales de bany.

LA CANYELLA. HABITACIÓ DOBLE DE PEDRA

Amb capacitat per a dues persones aquesta habitació restaurada conserva l’essència de l’origen de la casa, parets de pedra i sostre de volta. Inclou un petit pati privat amb molt d’encant amb absoluta tranquil·litat. El bany amb dutxa està a l’antic cup, on antigament es trepitjava el raïm, i té un sostre de vidre que il·lumina l’espai.

  • Sup. total de l’habitació: 20 m2
  • Sup. del pati: 10 m2

LA MENTA. HABITACIÓ QUÀDRUPLE

Habitació ideal per grups o per infants. Disposa de quatre llits individuals. Manté intacta l’estructura originària de la casa, les parets de pedra i el sostre de volta. Inclou totes les comoditats: escriptori, entrada privada, bany amb dutxa o banyera i calefacció.

  • Sup. total de l’habitació: 29 m2

LA CAMAMILLA. HABITACIÓ TRIPLE

Habitació triple amb tres llits individuals. Molt espaiosa i lluminosa i amb vista al carrer del casc antic del poble. Disposa de totes les comoditats: calefacció, entrada privada i bany amb dutxa.

  • Sup. total de l’habitació: 21 m2

LA SALVIA. HABITACIÓ DOBLE ESTÀNDARD

Càlida habitació amb dos llits individuals i una gran finestra amb vistes al carrer Reverend Emili Riera, a la primera planta de la casa. Disposa de bany amb dutxa i de calefacció.

  • Sup. total de l’habitació: 15 m2

L’ESPIGOL. HABITACIÓ DOBLE BÀSICA.

Amb un llit doble aquesta habitació es troba a la primera planta amb una gran finestra al carrer Reverend Emili Riera. És molt lluminosa, càlida i té un bany amb dutxa.

  • Sup. total de l’habitació: 16 m2

FACI LA SEVA RESERVA!

CONTACTI AMB NOSALTRES