AVÍS LEGAL

Aquest lloc web del negoci CASA RURAL CAN SEUBA, amb domicili al carrer Emili Riera, 48 – 08299 Rellinars, Barcelona (Espanya), és arrendatari Daniel Corredera Ramírez (d’ara endavant EL TITULAR), amb NIF 45494375F, domicili al carrer Emili Riera, 48 – 08299 Rellinars, Barcelona (Espanya), amb telèfon 607 962 427 i correu electrònic reserves info@canseuba.es

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que hi apareixen pertanyen a EL TITULAR i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

EL TITULAR no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir al portal. EL TITULAR tampoc no respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que poguessin estar vinculats o enllaçats des d’aquest portal.

EL TITULAR es reserva el dret a realitzar canvis al lloc web sense avís previ, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

EL TITULAR no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats pel ús de la dita informació.

Reproducció de continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats al portal.

Llei aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal i política de privadesa, així com qualsevol qüestió relacionada amb les Condicions Generals de Lloguer i Nurmes d’Ús de les cases rurals, serà la llei espanyola. Per a qualsevol qüestió que pogués suscitar-se entre les parts en relació amb la interpretació i execució del present document, ambdues parts acorden de forma expressa i amb renúncia de qualsevol altre fur que els pogués correspondre, a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Terrassa.

Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

1. Introducció

La protecció de les dades personals és un dels valors de CASA RURAL CAN SEUBA. Estem plenament compromesos amb el compliment de la normativa relativa a la protecció de dades de caràcter personal vigent, i aquest compliment és un objectiu prioritari per a nosaltres.

L’objectiu d’aquesta política és explicar-vos com tractarem les dades personals que ens faciliteu a través d’email o via telefònica, ja que no tenim formularis web ni recopilació de dades per una altra via. Les vostres dades personals seran tractades de forma confidencial i només per a aquelles finalitats que vostè hagi consentit o hagi estat informat, com s’explica a continuació.

2. Finalitats dels tractaments

El responsable del tractament de les seves dades personals és: CASA RURAL CAN SEUBA, amb domicili al carrer Emili Riera, 48 – 08299 Rellinars, Barcelona(Espanya), arrendatari de DANIEL CORREDRRA RAMÍREZ, amb NIF 45494375F, amb telèfon 607 962 4 info@canseuba.es

Es demanen les seves dades personals per poder gestionar les seves consultes i sol·licituds, així com oferir-li els serveis i productes en què vostè pugui estar interessat, així com notificacions sobre esdeveniments rellevants sola i exclusivament de la nostra CASA RURAL CAN SEUBA. En concret tractem les vostres dades personals amb les finalitats següents:

2.1 Atendre i donar resposta als dubtes i les consultes plantejades a través d’aquest canal (email i telefònicament).

2.2 Si sou client nostre o ens heu sol·licitat informació a través del nostre email o telèfon de contacte, les vostres dades seran tractades per a la gestió i el control de l’enviament d’aquesta informació.

2.3 Enviament de comunicats relacionats exclusivament amb productes i/o serveis de CASA RURAL CAN SEUBA, com ara: Enviament de Felicitacions, esdeveniments destacats, ofertes promocionals… encara que realment la nostra activitat principal es duu a terme a través de xarxes socials.

2.4 Qualsevol altra finalitat us serà comunicada abans de procedir al tractament de les vostres dades.

Les vostres dades no seran venuts, llogats, ni posats a disposició de tercers. En algunes ocasions pot ser necessari el tractament de les vostres dades personals per donar compliment a obligacions legals, o en relació amb qualsevol relació contractual que puguem tenir amb vostè.

3. Analítica

Es porta a terme per controlar les dades que es recullen per motius analítics a través de Google Analytics des d’alguns tipus de navegadors, aneu al Complement d’inhabilitació per a navegadors de Google Analytics (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl=ca)

4. Quin tipus de dades personals es recopila?

Des de CASA RURAL CAN SEUBA, es recopilen dades de compliment legal com a DNI, Data d’expedició del DNI, Província del domicili, data de naixement, Sexe, Nom, Cognoms, Nacionalitat i Direcció Actual. Dades per a gestió comercial i comunicacions: email, nom, cognoms i telèfon.

5. Termini de conservació

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, fins que l’usuari sol·liciti la baixa formalment o durant els anys necessaris per complir les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal, sense perjudici de conservació i manteniment sota el bloqueig degut a la seva posada a disposició de les autoritats amb competència en les diferents matèries que siguin aplicables i per fer front. a reclamacions.

6. Exercici de drets

Com a conseqüència del tractament de les vostres dades personals per part de la nostra empresa la legislació vigent us atorga els drets següents.

6.1 Dret d’accés: Teniu dret a conèixer les dades personals que tractem sobre vós d’acord amb les finalitats que us hem informat.

6.2 Dret de rectificació: Vostè tindrà dret a poder rectificar qualsevol dada que sigui inexacta o incompleta.

6.3 Dret de supressió: Vostè podrà sol·licitar que les seves dades personals siguin suprimides dels nostres sistemes.

6.4 Dret d’oposició: Podreu oposar-vos al tractament de les vostres dades en relació a les accions de màrqueting directe. Així com per motius personals, tret que la base del tractament sigui l’interès legítim.

6.5 Dret de limitació del tractament: Vostè podrà sol·licitar la limitació del tractament en cas d’impugne la seva exactitud o quan sigui il·lícit i vostè s’oposi a la supressió de les seves dades personals i sol·liciti al seu lloc la limitació del seu ús. També quan les dades ja no siguin necessàries per al tractament, però vostè les necessiti per a la formulació lexercici o la defensa de reclamacions.

6.6 Dret a la portabilitat de les vostres dades: Vostè tindrà dret a obtenir una còpia de totes les dades que ens hagi facilitat i quan sigui tècnicament possible, tindrà dret a sol·licitar que les seves dades personals siguin comunicades a un altre responsable del tractament.

Podrà exercir aquests drets adreçant-se a la nostra empresa a través d’algun dels següents mitjans i acompanyant còpia del seu DNI o document equivalent:

1. Mitjançant correu electrònic que heu d’adreçar a l’adreça info@canseuba.es

2. Mitjançant correu postal dirigit a carrer Emili Riera, 48 – 08299 Rellinars, Barcelona (Espanya). En el cas que tingueu la necessitat de realitzar una consulta o suggeriment en relació amb el tractament de les vostres dades de caràcter personal també podreu dirigir-vos a les adreces facilitades per a l’exercici dels drets.

Vostè també té dret a presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), autoritat competent a Espanya en matèria de protecció de dades.

7. Confidencialitat i seguretat en el tractament de dades

La informació rebuda per CASA RURAL CAN SEUBA a través de correu electrònic i telefònicament (com s’ha comentat no se sol·licita cap tipus de dades a través de la pàgina web) serà tractada amb la màxima reserva i confidencialitat. La nostra empresa ha establert tots els mitjans tècnics al vostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades facilitades pels usuaris.

8. Xarxes socials

Vostè es podrà unir a instagram @can_seuba. Es promociona i comparteix notícies amb els seguidors. L’usuari que es faci membre d’instagram haurà d’acceptar les condicions d’ús i la política de privadesa d’aquesta xarxa social.