L’ENTORN

Rellinars és un poble familiar i tranquil amb només vuit-cents habitants. Durant segles ha estat situat en una terra de pas, fet que l’ha acabat convertint en un petit nucli aïllat amb molta qualitat de vida i ben a prop de Barcelona. Quasi tota l’extensió del municipi forma part del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac i del Parc Rural de Montserrat. Al poble hi trobareu forns, bars, restaurants, botigues i farmàcia.

ACTIVITATS

Boscos, camins, naturalesa. Rellinars és el lloc perfecte per explorar un dels indrets naturals menys coneguts de Catalunya, tot i que és a tocar de les grans vies de comunicació i molt proper a l’àrea metropolitana, i fer-ho durant totes les èpoques de l’any. Des de casa nostra hi ha infinites activitats per fer. Rutes en bicicleta, a peu i a cavall. També es poden fer degustacions de vins i d’altres productes.

Nosaltres som amants del senderisme i estarem encantats de compartir amb vosaltres els llocs més bonics de la zona, i alguns racons incomparables.

Un cop feta la reserva i arribeu a casa nostra us proporcionarem guies i documentació. A continuació podeu trobar alguns exemples:

SORTIDES A PEU

Hi ha infinites opcions per explorar la zona plena de racons preciosos des de Can Seuba. Podeu fer rutes de diferents dificultats per grans i petits.

Pels més atrevits, al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i Serra de l’Obac hi ha cims des d’on es poden veure vistes espectaculars, la Mola, coronat pel monestir romànic de Sant Llorenç del Munt, el Montcau, per la banda del massís de Sant Llorenç, i el Castellsapera, pel cantó de l’Obac. Pels que portin ritmes més tranquils, el Parc té molts camins per descobrir la seva riquesa natural i patrimonial. A més, la muntanya de Montserrat, molt a prop de Can Seuba, també ofereix infinites rutes i camins, per vorejar-la o pujar a alguna de les seves agulles.

SORTIDES EN BICICLETA

Els amants de la bicicleta han de saber que des de Rellinars surten moltes rutes BTT per ciclistes de diferents nivells. Més de 20 itineraris us faran descobrir el nostre entorn d’una altra manera. Una de les rutes més llargues i extremes són els Camins d’en Capablanca, en honor a l’antic bandoler, una volta circular de 116 km per camins de terra i un paisatge incomparable.

SORTIDES A CAVALL

Si us agrada gaudir de la natura a cavall, us convidem a conèixer l’associació no lucrativa de cavallistes de Catalunya, AMAC, que ofereix excursions per a tots els nivells.

TAST DE VINS

Rellinars és la frontera de dues comarques que, històricament, s’han dedicat a la producció de vi, el Bages i el Vallès Occidental. El Pla del Bages és la DO insígnia, però, d’uns anys ençà, molts cellers i productors dels nostres vorals han recuperat les vinyes i, avui, és possible gaudir de degustacions i maridatges amb productes de Km0. De fet, casa nostra encara conserva les estructures antigues dedicades a l’activitat vinícola, com la bodega i el cup.

ESTAREM ENCANTATS DE CONCERTAR-VOS VISITES I ACONSELLAR-VOS PERQUÈ
US ENDINSEU A ALGUNS DELS SECRETS DE LA NOSTRA TERRA!

CONTACTI AMB NOSALTRES